ma nista
jes da je ogavno i odvratno i neljucki nacin na koji je fera dobio izbore,al jbg,ne pobijede uvijek najbolji
zahvalio bih se ovim putem clanovima koji su glasali za mene(njiha deset) i pozvao ih na mir i strpljenje,pravda ce izaci na vidjelo,vjerujte mi
bilo je tu svega,pocevsi od administratora koji su na sve moguce nacine pokusavali ukinuti mene na ovim izborima,uduplavali glasove za protivnika,krsili svoju rijec.....
pa brate dragi,mogli ste to neofirno uraditi,a ne da vam se cijeli forum smije
trebali ste reci,lolo,ti ne mozes biti predizborni kandidat i gotova prica,a ne ovako hinjski,zavlaciti me(pogotovo idol pod nadimkom kkbosna,koji mi je toliko gluposti i netacnih informacija naveo da je to nevjerovatno,pocevis od toga da je fera glasao sam za sebe,u sto ja ne vjerujem ni sekunde jer je fera fin mladic,posten momak a i sam je rekao da ce glasati za the gamea,takodje mije rekao da je the game glasao sam za sebe,sto sam ja iskristio u kampanji kako bih ga ponizio i samim tim izbacio iz utrke za urednika.....)
kasnije ce se ispostaviti da je sera glasao sam za sebe,i da sam se ja zajebao misleci da je on dobar i pravedan momak,i upravo tim glasom izjednacio stanje na tabeli
ranije su moderatori(iz samo njima znanih razloga,prebacivali glasove sa malog na feru.sto je smijesno,jer ako si glasao vec jednom,ne mozes prebacivati,gdje to jos ima,koj ije to samo apsurd bio)
da bi sinoc,u kasnim satima,iako je ublehas kkbosna rekao da nece glasati jer je on lafo neutralan,administrator......glasao i okoncao utrku sto je apsurd svih apsurda i tako direktno ucestvovao u kreiranju samih izbora,a taman se zakuhala urka,bili smo u jedan glas,a on je tim svojim glasom oducio sve okoncati
SRAM TE BILO
pa brate dragi,mogao si fino na pocetku staviti,fera je urednik jer je najljepsi i gotova prica,a ne prodavati neke price oko postenja i neutralnosti
ovim putem pozivam nadlezne da poniste ove izbore,jer su bilo sranje
-apsolutno podrzavanje jednog od kandidata(sera)
-direktno uticanje administratora na glasanje,sva su trojica za feru glasali,iako po nekoj logici oni su neutralni i trebaju samo zbrajati glasove i nadgledati glasanje,da bi kasnije prebacivali glasove na feru
-na izborima se moglo glasati samog za sebe-APSURD-pa je tako sera glasao sam za sebe,dok sam ja naravno,kao sto sam i rekao prije pocetka izbora,glasao za feru(GOLEMO SAM SE ZAJEBO) jer nisam htio biti ublehas i kreten ko drugi na forumu pa glasati sam za sebe,iako su ti ljudi biracima govorili drugacije(lafo njih ce dvojica glasati jedan za drugog

))
-na glasanju si mogao svaki cas promjeniti glasove,pa je tako fera na poceku glasao za malog,da bi kasnije,kad je vidio da je zagustilo,prebacio na sebe,sto je odlika kukavice,a i mali je prvo glasao za feru,pa onda je promjenio za sebe i proznao da je to uradio,da bi na kraju opet glasao za feru
-na izborima je uvijek postojao i drugi krug,smijesno je,pogotovo u ovoj situaciji,da izbore odlicu jedan glas,koji je dat tik prije kraja izbora
-sto se tice tog kraja,to je najveci apsurd,znaci ja sam online,10-10,ja i kkbosna online,i odjednom se pojavi na post,kaze cestitamo seri na pobjedi,hahahahahah,koje sranje,od koga ce biti post,nego od kkbosne
sve su ovo razlozi zbog kojih se izbori trebaju ponoviti,a da imalo ima obraza,i sam fera bi pristao na ponavljanje glasova jer su gore navedene cinjenice neoborive i tacne,i svi amdinistratori,kao i ovi protukandidati znaju za to
PONOVITE IZBORE