Zadnji put si ovdje bio/la: . Sada je: pon sep 06, 2010 3:01 pm.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zlatko Jovanović / '84god. / 181cm/
PostPostano: čet nov 19, 2009 9:56 pm 
Urednik

ars01 je napisao/la:
deniso je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
Mene ništa više ne iznenađuje.Sve crnjak do crnjaka.Ne bi me iznenadilo da sutra najave da treba da operiše i prepone pa da ga nebude MOŽDA do sledeće godine.

Ne bi bilo loše da ga trampimo sa FMP.
Obzirom da imamo Copelanda i Sarajliju, a tu je i Čamac i Paša, imamo jednog dobrog ali i skupog pleya koji je dušu dao za RAZMJENU.

Mi njima damo Jovanovića koji se može izvrsno nadopunjavat sa Čovoćem, Protićem i Jeremićem, a oni nama daju ovog Albanca odnosno Goranca Muslija koji nam k'o lebac treba na poziciji centra.
Može pomoć i VV ostavio je dubok trag u FMP , samo još da obradimo Rašu Radovanovića... :lol: :lol: ;)

prvo trebas bit mentalno poremecen ako mislis da bi oni dali muslija za PLEYA i to starijeg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
u FMP-u COVIC mora igrati!!! znaci da dodje Chris Paul on ce imati dobru minutazu tako da im jos jedan pley ne treba ;) ;)
a Jeremic je dobio otkaz ako sam ja dobro upucen ...tako da smo mogli njega dovesti da nije radonjic doso .....a jeremic je ako nista provjeren suter ;) ;) ;)
a Zlaja je bolji od Camca,Pase i Sarajlije zajedno....tako da ako bi koga trebali trejdovat onda bi to prvo bio Pasalic :lol: :lol: :lol: :lol:
@ars01 Bavke se nesta naigra pravo protiv cedevite
cak je uspio da bude najgori na utakmici po valorizaciji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a i zasto ti govoris da bi nam Musli dobro doso kad na toj poziciji igra vjeciti talenat Zimic ;) ;) ;)

@nerminh74 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobro si mu reko :lol: :lol: :lol: :lol:
al puno je 2 para :D :D

...the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing :)...
slika
slika

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: ned jan 10, 2010 6:07 pm 
Junior

neno sto zlaja nije igrao?

hoceli igrati u kragujevcu?

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: ned jan 10, 2010 6:09 pm 
Administrator

Usao je nekih 12 sekundi :mrgreen: ,ono mi je bas bilo smijesno.

Mislim da je Sehovac rekao da se jos nije vratio kako treba u formu,i da nece zuriti sa njegovim povratkom.

E sada,dal je do toga ili je nesto drugo..morat cemo pricekati Nenu :mrgreen:

slika
slika

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: ned jan 10, 2010 6:56 pm 
Urednik

kk Bosna je napisao/la:
Usao je nekih 12 sekundi :mrgreen: ,ono mi je bas bilo smijesno.

Mislim da je Sehovac rekao da se jos nije vratio kako treba u formu,i da nece zuriti sa njegovim povratkom.

E sada,dal je do toga ili je nesto drugo..morat cemo pricekati Nenu :mrgreen:

KAZE NENO UPALILO MU SE SUPROTNO KOLJENO...STO JE BILO OCEKIVANO NAKON ONE POVREDE :s

...the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing :)...
slika
slika

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: ned jan 10, 2010 11:54 pm 
Urednik

nerminh74 je napisao/la:

jos nije spreman kako treba.....upalilo mu se drugo koljeno....vjerovatno bi trebao u kragujevcu da dobije minuta.......

A Golubovic je na desetak dana prije potpisao za CAJU Laboral....

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: pon jan 11, 2010 12:10 am 
Urednik

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

jos nije spreman kako treba.....upalilo mu se drugo koljeno....vjerovatno bi trebao u kragujevcu da dobije minuta.......

a u kaknju???? :D

slika
slika

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: ned jan 17, 2010 12:26 am 
Junior

Zlaja je nakon povrede sasvim drugi igrac..

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: pet avg 20, 2010 12:12 pm 
Administrator

Neno jel mi Zlatka nismo htjeli da zadržimo uopšte, ili on nije htio da ostane ni po koju cijenu?

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: pet avg 20, 2010 5:26 pm 
Urednik

Zlatan je napisao/la:
Neno jel mi Zlatka nismo htjeli da zadržimo uopšte, ili on nije htio da ostane ni po koju cijenu?

Obostrano je bilo. Zlaja dok je bio povrijedjen, i poslije nasi mu nisu isplatili pare, odnosno nisu mu dali kad i ostalima i tu su ga "zakinuli" jos vise. Bukva citavo vrijeme govori da mi to ne mozemo da ispratimo finansijski....Imat ce on otvoren ugovor u Borcu (s opcijom da moze otici ako negdje dobije bolju ponudu), ali poslije ove povrede koja je jedna od najgorih tesko on moze vise ista realno.....Uvijek postoji mogucnost da se napravi veca pauza...

Tesko je stanje zaista, ali eto vidjet cemo....Ja se samo bojim da Bozo nece ostati...

A Golubovic je na desetak dana prije potpisao za CAJU Laboral....

Vrh
Offline Profil  

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Urednik/ica: neno#4 Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: