Zadnji put si ovdje bio/la: . Sada je: pet sep 10, 2010 4:04 am.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Bosna - Zadar /Subota, 06.03. 20:15 /
PostPostano: pon mar 08, 2010 1:48 am 
Urednik

nesto nisam siguran da ce olimpija pustiti heliosa ima tu i drugih stvari koje su vezane za pitanje opstanka osim pitanja da li ce na kraju biti posljednji bosanci ili slovenci... vazni su i interesi nekih timova koji cekaju da vide ko ce biti taj koji se nece moci plasirati naredne sezone u NLB

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: pon mar 08, 2010 10:34 am 
Urednik

fera je napisao/la:
nesto nisam siguran da ce olimpija pustiti heliosa ima tu i drugih stvari koje su vezane za pitanje opstanka osim pitanja da li ce na kraju biti posljednji bosanci ili slovenci... vazni su i interesi nekih timova koji cekaju da vide ko ce biti taj koji se nece moci plasirati naredne sezone u NLB

kao npr. Krke iz Novog Mesta :lol:

...the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing :)...
slika
slika

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: pon mar 08, 2010 5:28 pm 
VIP član

Valjda se uguramo negdje izmedju tih raznoraznih interesa na pretposljednje mjesto na tabeli...a za ostale ekipe-bas me briga :D

Vrh
Offline Profil  

Naslov: Re: kk Bosna vs. kk Zadar / 87:83 /
PostPostano: uto mar 09, 2010 12:28 am 
Pionir

Moj pik je Zvezda u Zetri, jer su ništa posebno van Pionira, Široki ih je uredno razmontirao na Pecari, što znači da nisu bauk. To je ta. Eventualno, ako nas prijateljski FMP pusti u Železniku, mada kakvi nas bahili vode, ne bi me čudilo da su u nekoj fazi uspjeli i sa Ratkom da zakuhaju.
S druge strane, sve i da ovo odradimo u NLB kako valja, čeka nas domaće prvenstvo i nimalo laganm zadatak sa Širokim, jer džaba nam je trud ako se ne uzme prvenstvo. Za taj posao fali jedna fina četvorka, jer se Sejo ponovo polomio, Minja i Božo su prirodne trice, koje samo za ljutu nevolju mogu igrati četvorku. Znači dovesti jednu četvorku i (ako se nađe) jednog backup keca. Najviše bih volio da se oporavi Ivan, jer je i na jednoj nozi bolji od ostatka naše centarske linije.

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: uto mar 09, 2010 1:20 am 
Urednik

al... je napisao/la:
Moj pik je Zvezda u Zetri, jer su ništa posebno van Pionira, Široki ih je uredno razmontirao na Pecari, što znači da nisu bauk. To je ta. Eventualno, ako nas prijateljski FMP pusti u Železniku, mada kakvi nas bahili vode, ne bi me čudilo da su u nekoj fazi uspjeli i sa Ratkom da zakuhaju.
S druge strane, sve i da ovo odradimo u NLB kako valja, čeka nas domaće prvenstvo i nimalo laganm zadatak sa Širokim, jer džaba nam je trud ako se ne uzme prvenstvo. Za taj posao fali jedna fina četvorka, jer se Sejo ponovo polomio, Minja i Božo su prirodne trice, koje samo za ljutu nevolju mogu igrati četvorku. Znači dovesti jednu četvorku i (ako se nađe) jednog backup keca. Najviše bih volio da se oporavi Ivan, jer je i na jednoj nozi bolji od ostatka naše centarske linije.

eh, kada sam danima ponavljao da je ivan kralj sto se tice svega, dobro odbrana steka, ali u napadu zato covjek kreira sve......svi koji su igrali s njim ili trenirali kazu da inteligentniju cetvorku vidjeli nisu, a on nije dobio angazman ove godine negdje drugo jer nije imao dvije stvari. ne bi prosao ljekarski pregled sa onakvim koljenom i covjek voli da povremeno skokne do doma.....imao je jednu odlicnu ponudu, ali.....ivan je raskinuo s nama, sigurno se nece oporaviti do kraja sezone......mislim ako ostanemo u nlb, da necemo nikoga dovoditi jer kao prvo nema se para...mislim da ce neki igraci cak i da nas napuste nakon nlb lige...bojim se bojkota poslije tekme sa fmp -om :? :? :? .......

A Golubovic je na desetak dana prije potpisao za CAJU Laboral....

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: uto mar 09, 2010 11:58 am 
VIP član

neno#4 je napisao/la:
...mislim ako ostanemo u nlb, da necemo nikoga dovoditi jer kao prvo nema se para...mislim da ce neki igraci cak i da nas napuste nakon nlb lige...bojim se bojkota poslije tekme sa fmp -om :? :? :? .......

Slazem se da ce postati pregusto nakon fmp-a. Ali sto se tice ovog drugog dijela, hajmo realno. U slucaju da izborimo opstanak u nlb, sta iduce godine ako nam ode pola igraca, a niko ne nadje skriveno blago da se finansira dovodjenje novih? Pola ekipe ce biti dio postave koji ostane od ove sezone, a to drugo pola nadomjestice podmladak Bosne? I opet cemo se moliti za opstanak u ligi.

Mislim, ne kazem ja da mi nemamo talenata medju mladima, daleko od toga. Imamo i treba ih podrzavati i razvijati. No, ne moze se taj proces njihovog celicenja vrsiti paralelno sa ocekivanjima da se u takvim okolnostima zadrzimo u nlb, da ne kazem ostvarimo sta znacajnije iduce godine. Nase omladince ce deklasirati iskusne grdosije, dugog radnog staza...npr.jedan Spralja (prvi mi pade na pamet). Mozemo ili jedno ili drugo. A ove kolovodje kluba ne znaju jesu posli ili su dosli, hoce li graditi ili rusiti...

Po meni, i za jedan i za drugi odabir prioriteta naci ce se argumenti za i protiv. Ipak, drugacije je kad se javno, glasno i jasno kaze kako nam je kreirana politika za buducnost, a ne tapkati u mjestu bez cilja.

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: uto mar 09, 2010 2:16 pm 
Kadet

TinkerBell je totalno u pravu....ovo samo pokazuje da starohani i metuzalemi iz kluba trebaju kupit prnje a svoje mjesto prepustiti sposobnijim i mladjim....

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: sri mar 10, 2010 3:53 pm 
Urednik

mnogo sajtova posjecujem, mnogo foruma citam, bojim se jednostavno se bojim da se radi "igranka" za igokeu.....jer, i cak neutralni tegeltija u jednoj svojoj kolumni kaze eh da je umjesto bosne bogdo igokea.....

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: sri mar 10, 2010 6:53 pm 
Kadet

Sada će nam biti svi krivi ako ispadnemo,a velika je vjerovatnoća da hoćemo.Vjerujem da će biti mutnih radnji,uvijek ih je bilo i tu nema ništa čudno.Nažalost jedna je istina a to je da smo sami krivi što smo došli u ovu situaciju.Ali se bojim da većina tu istinu neće vidjeti.Biće krivi svi i Radovanović i Zdovc i Vujošević i Dodik i ini drugi...
Ne znam šta je čudno da Igokea sledeće godine igra NLB umjesto nas,Dodik treba da skine još sam gaće pa da mu ga naš predsjednik po.uši.

Vrh
Offline Profil  

PostPostano: sri mar 10, 2010 7:17 pm 
Urednik

deniso je napisao/la:
Sada će nam biti svi krivi ako ispadnemo,a velika je vjerovatnoća da hoćemo.Vjerujem da će biti mutnih radnji,uvijek ih je bilo i tu nema ništa čudno.Nažalost jedna je istina a to je da smo sami krivi što smo došli u ovu situaciju.Ali se bojim da većina tu istinu neće vidjeti.Biće krivi svi i Radovanović i Zdovc i Vujošević i Dodik i ini drugi...
Ne znam šta je čudno da Igokea sledeće godine igra NLB umjesto nas,Dodik treba da skine još sam gaće pa da mu ga naš predsjednik po.uši.

slazem se u potpunosti da smo sami krivi........to je cinjenica naravno, jer da smo iole bili solidni pored ovako raspadnutog heliosa smo mogli da davno osiguramo opstanak bez ikakvih problema.....

Vrh
Offline Profil  

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 40 post(ov)a ]  Urednik/ica: neno#4 Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: